Båtverkstad

Båtservice Helsingborg AB är en fullservice marina på 300m² inomhus och 700m² utomhus som erbjuder service, felsökning och reparationer av inombords- och utombordsmotorer, elsystem, propellrar samt service och reparationer på motorer och drev och vi hjälper även till med att reglera försäkringsskador. Vi erbjuder också vinterförvaring för din båt i varmhall.

Motorbyte och byte av drev

En av våra specialiteter är motorbyte och byte av drev på Mercruiser Alpha 1 och Bravo vi utför även reparationer med hjälp av diagnosutrustning. Båtservice Helsingborg reparerar alla båtmärken på marknaden från 2,5hk upp till 800 hk. Vi kan reparera både en rak 4 cylindrig, V6, V8 både smallblock och bigblock. 2 cylindriga Dieselmotorer från 10 hk upp till 800 hk V8. När det gäller utombordare reparerar vi de flesta förekommande märkena från 2,5 hk upp till 300 hk, vår specialité är särskilt Mercury. Vi utför även nyinstallationer av motorer, elsystem och tillbehör.

Vinterförvaring inomhus

Om du behöver vinterförvaring av din båt kan vi hjälpa dig med detta. Vi kan erbjuda vinterförvaring inomhus upp till 60 fot.

Installera ny motor

En ordentlig, pålitlig och välskött motor är din trygghet till en obekymrad och lugn båtsäsong. Känns din motor osäker och föråldrad är de kanske dags för ett motorbyte, vi hjälper dig att installera en ny motor! Moderna motorer har många olika fördelar bl.a. ökad prestanda, bättre säkerhet, minskad miljöpåverkan och bättre bränsleekonomi.